Marble Surface

Shenzhen Songgang Renovation Conceptual Design

Located in Songgang area of Shenzhen, the Wenwu Village Renovation was one of the next steps of the city's renovation plans. To cope with the high density required for the area, providing sufficient households not only for the existing villagers to move in, but also for new buyers from without, high-rise residential towers just shy of the limits of the city regulation were pulled up from the ground.  

Tough the neighborhood around the plot was not quite developed, our project provides a wide range of everyday life facilities such as supermarket, cafes, cinema etc. In addition to that, amenities for entertainment purposes were also brought into consideration: from spa to swimming, from cardrooms to certain sport grounds were also included.

v1-白天副本
v1-白天副本
press to zoom
v02
v02
press to zoom
v05
v05
press to zoom